Kontakta Game Dungeon

Kontaktuppgifter
Frågor om sidan eller produkter skickas till info@gamedungeon.se

Vi som äger och jobbar på webshopen är Daniel & Erika Runn.

---

Så du har fastnat på en nivå och behöver desperat hjälp från den legendariska Gamedungeon.se? Oroa dig inte, kompis! Att kontakta dem är enklare än att besegra Bowser i slutet av Super Mario Bros.

Först och främst, släpp dina gamla brevvänner och geeka ut med oss online. Gamedungeon.se vet att e-post är det mest effektiva sättet att nå oss. Så öppna ditt favorit-e-postprogram och skriv till oss på info@gamedungeon.se. Vi lovar att svara på dina frågor snabbare än du kan slå poängrekordet i Tetris.

Om du anser att ord är för mainstream och hellre pratar som en sann nerd, då har vi dig täckt också! Hoppa in i din TARDIS och koppla upp dig på vår Discord-server. Där kan du chatta med våra hjälpsamma medlemmar och få spelrekommendationer som kommer att få ditt inre nerd att jubla som en Wookiee på livsavgörande dag.

Sist men inte minst, om du är gammaldags och faktiskt vill höra en röst från Gamedungeon.se, då finns telefonen där för dig - något som än så länge inte är förlegat i spelvärlden. Tryck på pilknappen för att komma in i vårt nummer som är 123-NERDGODIS och förbered dig på att prata med vår superhjälte-Lvl 99-supportavdelning. Vi är redo.

Kontakta Game Dungeon

Kontaktformulär